top of page

Strach, zlosť, prijatie, boj a tvrdá práca - podnikanie v Covid kríze

Updated: Mar 11, 2021

Nedávno bol rok tomu, čo "sme mali byť doma dva týždne kvôli novej rýchlo šíriacej sa pandémii"....



Hovorí sa, že je ťažko na cvičisku, no potom ľahko na bojisku. Ak je teda toto opäť cvičisko, tešíme sa veľmi na to bojisko po tomto všetkom.

Ako asi väčšina, veríme, že čoskoro sa vrátime do "normálu". Pravdupovediac veríme tomu už niekoľko, a teda nie málo mesiacov. Na začiatku tie dva týždne zneli celkom prijateľne. Aj keď pre firmu NEJA, ktorá sa rýchlo rozvíjala, rástla a bola 80% dňa zahltená prácou a prípravami, boli tie dva týždne pred rokom veľkým nezvykom. Viete si potom predstaviť tie mesiace, až doposiaľ....

Zo začiatku strach o seba, zamestnancov, podnikanie a prácu, ktorá vás živí a do ktorej ste investovali. Veľa. A nebavíme sa iba o peniazoch. Čas, vzťahy, energie. Niekedy tie podstatnejšie veci ako financie, ktorých tiež nebolo vôbec málo. Potom samozrejme ako býva zvykom so strachom príde aj zlosť a tiež sme neboli výnimkou. Hnevali sme sa, hľadali riešenia, až sme napokon všetko prijali a začali opäť bojovať a pracovať tvrdo, niekedy cez seba, inokedy cez svoje priority, aby sme nemuseli všetko mihnutím oka pustiť k vode.

Poviem vám, nie je to ľahké. Ani pre nás, naše animácie a eventy a úplne uvedomelo píšem, že ani pre veľa ostatných, našich obchodných partnerov, či zamestnancov. Hľadať riešenia, robiť rozhodnutia s dávkou demotivácie, snažiť sa a nevidieť náznak pozitívnych správ je ťažké aj pre vola, povedzme si. Ale ! Toho je všade dosť, všetci vieme, že žijeme ťažkú dobu, že bojujeme, že všetky konverzácie začnú alebo skončia pri "korone".


Čo si možno uvedomujeme menej je, že vo všetkom zlom, je stále niečo dobré :)

Treba iba otvoriť oči.

  • Prajeme nám všetkým spoločne, aby sme sa opäť stretávali a tvorili ešte väčšie a lepšie zážitky ako doposiaľ, lebo toto celé nám ukázalo, že to je dôležité :).

  • Prajeme nám všetkým, aby sme vydržali a nezbláznili sa.

  • Prajeme nám spoločne, aby sme žili teraz, aj po tomto všetkom čo najúprimnejšie voči sebe samým.

  • Prajeme nám všetkým, aby sme vedeli vnímať a prežívať maličkosti naplno.

  • Prajeme nám spoločne, aby sme boli súdržní, lojálni a úprimní.

  • Prajeme si, aby vaša agentúra so srdcom bola čoskoro medzi vami a aby sme mohli šíriť emócie a zážitky bez obmedzení !

Poprajte si / nám v komentároch. Poďme šíriť virtuálnu radosť :)


Zdraví vás váš NEJATEAM.





36 views
bottom of page